mandag 12. februar 2018

Luer er tingen!

Etter å ha strikka noen luer i Rowan Wool & Cotton i bare 2 r og 2 vr, måtte jeg teste ut noe med litt mønster. Denne lua har en felling i toppen som er litt annerledes enn den neste som ligger under her. Størrelsene er også litt forskjellige. Det gjenstår å skrive oppskrift, men, den kommer :-)

Denne er strikket i en lilla farge og er litt mindre. Dessuten er fellingen i toppen motsatt av den ubleika. Det er ikke lett å se på bildene over her.

Kan det sees at fellingene på en måte bare "forsvinner"? Toppen av lua blir i alle fall flat nok, selv om det egentlig er mange m som blir snurpet inn i toppen til slutt.

Slik ser fellinga ut med to rette og to vrange.

Her er den ene lilla (som bildet over, men med helt feil farge!) og en i svart. Begge luene har forskjellige fellinger i toppen, så hvem av de tre er best? Tja, si det... Jeg finner sikkert noen hoder som de passer til :-) Strikker på ei lue nå fra Hobbii som heter Baby Wool - Happy Sheep, men det garnet er mye tynnere, så da går det litt sakte med strikkinga... Spent på resultatet og, ikke minst om garnet "stikker"!

Ha ei fin uke!
Synnøve

1 kommentar:

Bundingen sa...

Luer i alle varianter er tingen denne kalde vinteren! Kjekt å strikke, kjekt å bruke, kjekt å få!

Klem fra Ingunn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails